woensdag 13 juli 2016

Bijwerkingen

Even Iets serieus. Ik wil het hebben over bijwerkingen. Eerst maar eens een definitie: 'Een bijwerking is een schadelijk en/ of onbedoeld effect dat optreedt bij de toepassing van een geneesmiddel in een gebruikelijke dosering voor preventie, diagnose of behandeling van een ziekte of aandoening.' Deze definitie is afkomstig van de Wereldgezondheidsorganisatie en ik kan me wel vinden in deze definitie.

Ik heb ook last van bijwerkingen. Ik heb bijwerkingen gehad van de chemo, de hormoonkuur (nog steeds), bestralingen, Prednison, mijzelf....

Ik kan vooruit dus. Zeker ook, omdat de hormoonkuur nog steeds plaats vindt. 1x om de 6 maanden krijg ik een Eligard hormooninjectie. Eligard bevat de werkzame stof: Leuproreline. Leuproreline is een hormoon. Het remt de aanmaak van mannelijke en vrouwelijke geslachtshormonen. In mijn geval, de mannelijke geslachtshormonen dus. Oftewel, bij een man is een hormoonkuur niet meer of minder dan een chemische castratie. Ik word een eunuch MET ballen. Je kunt je vrouw danwel je vriendin met gerust hart halfnakend bij mij achterlaten. Doe maar, ze komt als herboren terug. Eikels :p




Behalve het gewenste effect kan Leuproreline bijwerkingen geven. Veel bijwerkingen zijn het gevolg van de afname van de mannelijke en vrouwelijke geslachtshormonen. Na stoppen van de behandeling verdwijnen deze bijwerkingen.


Laat ik mij beperken tot de bijwerkingen waar ik dan vooral last van denk te hebben:
Regelmatig
  • Opvliegers en zweten. Deze klachten kunnen na enige tijd vanzelf weer over gaan, omdat uw lichaam eraan went. Blijft u last houden? Raadpleeg dan uw arts.
Soms, in het begin van de behandeling
  • Bij prostaatkanker: tijdelijke verergering van de klachten, zoals problemen met plassen, botpijn en spierpijn en spierzwakte.
  • Bij endometriose: nvt*.
*nvt: niet van toepassing (ik heb van DIE bijwerking dus geen last. Sterker, ik heb die bijwerking helemaal niet, denk ik. En als ik die bijwerking WEL heb, dan ben ik dat mij niet bewust. Dan merk ik er niks van. Duidelijk?).


Soms
  • Minder zin in vrijen
  • Bij mannen: botpijn, impotentie. Zelden: borstvorming, melkafscheiding uit de tepels, blaarvorming aan de penis. Zeer zelden: pijn in de zaadballen. 
  • Pijn en irritatie (nvt) op de injectieplaats.
  • Hoofdpijn, duizeligheid.
  • Stemmingswisselingen, vermoeidheid, depressie. Zelden: angst, verwardheid, opgewonden gevoel, slaperigheid. Zeer zelden: hallucinaties (ik heb 1x een neger gezien. 1x maar, en die was er niet eens. Telt dit óók mee?.
  • Rugpijn, pijn in de gewrichten. Zelden: spierpijn, spierkramp, stijve nek, pijn in armen of benen.
  • Maagdarmklachten, zoals misselijkheid. Zelden: buikpijn, diarree of verstopping, braken, minder eetlust, opgeblazen gevoel, winderigheid.
  • Gewichtstoename of juist –afname (nvt).
  • Acne (nvt).
Zelden
  • Keelpijn (nvt).
  • Blaasontsteking (nvt).
  • Droge mond (veel bier doet wonderen, maar dan krijg ik steevast last van bijwerkingen zoals daar ondermeer zijn: hallucineren, hoofdpijn, duizeligheid, gewichtstoename, misselijkheid, wazig zien (komt nog), tintelend of doof gevoel van de huid (komt nog), draaiering gevoel (komt OOK nog)  Hiermee heb ik dus het klinisch bewijs geleverd, dat bier en de bijwerkingen van een hormoonkuur nauw met elkaar verbonden zijn..
  • Tintelend of doof gevoel van de huid (nvt). Opmerking: Wat is een DOOF gevoel van de huid??
  • Wazig zien (nvt) .
  • Draaierig gevoel, oorsuizen, doofheid (nvt!). Zeer zelden oorpijn.
  • Hartkloppingen.
  • Verandering in lichaamsbeharing, zoals kaalheid (nvt), verminderde baardgroei bij de man.
  • Huiduitslag (nvt).
  • Beschadiging van de maag of darmen (nvt).
Zeer zelden ​
  • Overgevoeligheid (nvt)
  • Bloedafwijkingen (nvt).
Na een aantal maanden
  • Brozer worden van de botten door het verlies van botweefsel (osteoporose). Ouderen hebben eerder kans op botbreuken. De kans dat de botten zich herstellen is groot als u het korter dan 6 maanden gebruikt. Als u leuproreline op jonge of middelbare leeftijd langere tijd heeft gebruikt, heeft u later meer kans op botbreuken door botontkalking.
Dat brozer worden van de botten baart mij wel enige zorg. Ik ben iemand die er de beuk ingooit.  Zwaar lichamelijk kontakt is mij niet vreemd. Niet bij het wielrennen of zeker niet bij het voetballen.  Ik sta er en men kan niet door mij heen. Om mij heen zou wel kunnen, echter, ik voel mij niet aansprakelijk voor enig letsel aan Uw kant.


Maar goed, geen van deze bijwerkingen is aan te raden te noemen. Echter, ik krijg ze erbij. Gratis en voor niks. En daar heb ik het maar mee te doen. Soms begrijp ik wat men bedoelt met 'ik kies voor de kwaliteit van het leven'. Vooral bij botpijn en misselijkheid. Gelukkig heeft mijn 'slapen' er (nog) niet onder geleden. Moet je je voorstellen. Dan ben je misselijk, heb je pijn en dan heb je OOK nog niet  goed geslapen. Zoiets wat een gemiddelde vrouw dagelijks doormaakt dus :p En zo wordt je dan. Nou, gelukkig kan IK WEL de pijngrens verlagen, voel ik de misselijkheid niet zo en slaap ik goed.


Ondanks die hormoonkuur, ben ik nog verre van vrouw. Ik lach. En ik lach best veel. Behalve als ik last heb van bijwerkingen. Daar heb je het al.  Dan ben ik net een vrouw. Nu nog tieten, dikke tuitlippen, een smartphone en ik ben compleet! Onlogisch en ongestructureerd denken gaat mij steeds makkelijker af. Daar valt winkelen ook onder. Het kan me geen bal meer kan schelen zo op z'n tijd. Gelukkig heb ik inparkeerhulp op de auto. Nu nog weten welke knopjes ik allemaal en in welke volgorde ik deze moet indrukken alvorens dat gekke ding naar mij luistert. Vroeger, toen ik nog geen hormoonkuur had en dus nog een kerel was, was dat allemaal een makkie. Maar nu, nu lijkt het wel een vent die auto! Hij moet toch weten wat ik wil!


Zo, dat waren de bijwerkingen. Oja, 1 bijwerking is niet genoemd: De zucht naar het geld van mijn partner. Ja eej, er zijn zoveel Uitverkoopjes en Voordeeltjes, die wil ik ook allemaal!

7 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit iemand gezien of gehoord van een man als Heer Bubuza, Heer Bubuza is een God in menselijke gedaante, mensen noemen hem de God op aarde. Mijn man bedriegt mij altijd en elke keer als ik hem zeg om te stoppen met vals spelen, zal hij overstuur raken en dreigen het huis te verlaten, hij blijft maanden bedriegen omdat hij de andere vrouw naar huis zal brengen als ik er niet ben. Ik hield zoveel van hem en wilde hem niet kwijtraken, maar tot mijn grote verbazing kwam ik op een dag terug van zijn werk en ontdekte dat hij zijn spullen nam en bij de andere vrouw ging wonen...Ik huilde en bleef een lange tijd alleen totdat mijn vriend op kantoor me vertelde hoe Lord Bubuza haar hielp om haar man terug te brengen na 6 jaar scheiden, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp en vertelde hem mijn situatie en hij zei tegen mij: hij zal me helpen en mijn man zal terug komen en smeekt me op zijn knieën binnen 12 tot 16 uur. Ik deed alles wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grootste vreugde gebeurde alles binnen 13 uur, precies zoals Lord Bubuza eerder zei...Mijn man kwam bij me terug en viel op zijn knieën huilend en smeekte hem hem te vergeven. Heb je hulp nodig? Neem nu contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 518 558 5109

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, ik ben Condilla Vincent Na in relatie te zijn geweest met Andid alles om hem terug te krijgen, maar alles wtyony omdat ja met mij, ik als tevergeefs, ik wilde hem zo veel vanwege de liefde die ik voor hem heb, vroeg ik hem alles, ik maakte brokemade-beloften, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou maken met een spreuk die me zou helpen het opnieuw te spellen, maar ik ben het soort dat nooit dacht dat ik aan het spelen was, ik had geen andere keuze dan te proberen, ik stuurde het spellingskanaal en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed zou zijn voor drie dagen mijn ex terug voor drie dagen, hij gooide de betovering en verrassend, op een dag was het rond 4:00 PM Mijn ex belde me, ik was zo verrast dat ik het gesprek had beantwoord en alles wat hij zei was dat het hem speet dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dus we zijn weer gelukkig samen gaan leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iemand die ik ken die een relatieprobleem heeft, zo'n persoon kan helpen door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellingcontrole die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: sindsdien heb ik beloofd dat iemand die ik ken die een probleem heeft met de relatie, ik zou nuttig zijn voor zo iemand door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellingcontrole die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: sindsdien heb ik beloofd dat iemand die ik ken die een probleem heeft met de relatie, ik zou nuttig zijn voor zo iemand door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellingcontrole die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: takutaegbedie@gmail.com of je kunt hem whatsapp op dit +15715709537 als je hulp nodig hebt in je relatie of in een ander geval.

    1) Liefdesspel
    2) Lost Love Spells
    3) Echtscheidingen
    4) Trouwrollen
    5) Typ games
    6) spreuken spreiden
    7) Bewijs een voormalige geliefde
    8.) U wilt gepromoot worden in uw Office / Lottery Spell
    9) Wil je je geliefde tevreden stellen?
    Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt met een permanente oplossing
    via takutaegbedie@gmail.com of whatsapp hem op dit +15715709537

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op (agbazara@gmail.com) OF te bellen / WhatsApp hem op +2348104102662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Are you desperately wondering, "How to get my husband back?" after much time has passed without your husband coming back to you? Right now you are stuck in a very desperate situation, as your mind feels exhausted, while your body is willing to go to any extent to get your husband back why not contact Dr.Yakayaspell whose email is: Yakayatemple@gmail.com or add him on WhatsApp +2347050270227 and get your husband back within 24hours.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo, ik kom uit Memphis Tennessee, VS Ik voel me zo blij vandaag vanwege de
    help Dr. Sunny me teruggegeven omdat hij mijn man terug heeft gekregen met de zijne
    spellen. Ik ben 4 jaar getrouwd en het is zo verschrikkelijk omdat
    mijn man bedroog me en zocht een scheiding. Maar toen ik
    kwam Dr. Sunny Email tegen, op internet gepost door een dame, besloot ik dat te doen
    neem contact met hem op en ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht de zijne
    help maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij me met mijn zal helpen
    Er is geen probleem zonder een oplossing. Hier vier ik
    omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk, wat een
    geweldig feest. ik blijf op internet getuigen omdat Dr.
    Sunny is echt een echte spell caster. Waarom neemt u nu niet contact op met Dr. Sunny
    geconfronteerd met uitdagingen in je relatieleven. E-mail {
    solutioncentre911@gmail.com} je kunt Dr bellen of wat is hem via
    {+2349056393169} Zijn zijn ook gespecialiseerd in
    1) hou van spellen
    2) Zwangerschap spreuk
    3) Echtscheiding
    4) Huwelijksspreuk
    5) Helende spreuk
    6) Penisvergroting
    7) Geld spreuk
    8.) U wilt op uw kantoor gepromoveerd worden
    9) je wilt je geliefde tevreden stellen
    neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
    Via zijn e-mail via {solutioncentre911@gmail.com}.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo kijkers online, ik ben Alfonso Vázquez en ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik werd geholpen om mijn vrouw terug te krijgen. Ik was een cheat en mijn vrouw betrapte me verschillende keren. Ik probeerde mezelf te repareren en elke keer belandde ik keer op keer vals spelen. Ik denk dat ik niet besefte wat ze voor me betekende totdat ze me met rust had gelaten. Ik begon een manier te vinden om haar terug te krijgen, maar niets leek perfect te werken totdat ik een artikel tegenkwam over Heer Zakuza die wereldwijd veel mensen hielp om hun relaties terug te krijgen. Ik nam contact met hem op via zijn WhatsApp-nummer via + 1 740-573-9483 en hij verzekerde me dat mijn vrouw binnen 48 uur bij mij terug zou komen met zijn krachtige magie en ik betaalde 410 euro voor de materialen die nodig waren voor het werk. Verrassend genoeg kwam mijn vrouw na 2 dagen terug naar huis en zei dat ze nog steeds van me houdt en ik heb gezworen haar nooit meer te bedriegen. Allemaal dankzij Lord Zakuza. WhatsApp hem via + 1 740-573-9483 of e-mail hem via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen