dinsdag 19 september 2017

Check nummer 4(?)

Ik weet het niet zeker hoor, maar volgens mij was vanmorgen check nummer 4.  De uitslag was uitermate bevredigend: De PSA was onmeetbaar.




Onmeetbaar is in prostaatkankerkringen een waarde kleiner dan 0,10. Dat vind ik goed. Onmeetbaar is onmeetbaar. Ik had er een onduidelijk gevoel over. De fysieke conditie laat te wensen over. Dat wil zeggen, mijn conditie holt achteruit en dus word ik vaker en sneller vermoeid.  Aan dat laatste kan ik wel wat doen hoor, denk ik.  Gewoon niks doen, dan word ik niet moe. Maar dát betekent weer, dat m'n conditie nóg harder achteruit holt en m'n buik nóg prominenter aanwezig gaat zijn.


In het vervolg ga ik op de voeding letten. Dat moest ik al, maar daar had ik geen zin in. Dat betekent: Méér water drinken en méér van dat groenvoer eten. Kan ook lekker zijn hoor, dat groenvoer :] Wietolie, Maagzout en Kurkuma (Koenjit!) laat ik wel aan anderen over. Kan ik me tenminste blijven richten op de Hormoonkuur. Want in leven blijven, is voor mij , een doel geworden. Ja, als er een vliegtuig op m'n kop denkt te parkeren of er ontspoort een trein op mijn fietspad of een of andere köt terrorist blaast zich op terwijl hij mij de hand geeft, ja, daar kan ik ook niks aan doen he. Dan lift ik maar mee. Maar  als het  ff kan....


Ik doe dus de hormoonkuur, al die vrouwendingetjes ten spijt. Desnoods duik ik ook zonder na te denken de supermarkt in of maak ik me schuldig aan uitverkoop in de Primark, of ik draai de auto links in in plaats van rechts :D Ik heb er lekker weer 3 maandjes bij. Ik vraag mij wel af waar ik die pornozweetbandjes voor om je hoofd kan krijgen, want die opvliegers, daar ben ik wel klaar mee!
Ik vraag mij ook af  of PSV weer eens landskampioen denkt te worden. Tot nu toe heb ik alleen gehoord dat ze het willen. worden. Maar of ze het willen.... Dat zien we dan wel weer. Eerst deze maand volbrengen. In goede gezondheid, en schoonheid óók natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten